Områdesinformation

Här kan du tälta/ställa upp husvagn/husbil på den plats som du själv har valt ut. Ingen förbokning eller platsbokning behövs. Vackra platser finns nere vid stranden eller uppe på platån med en fantastisk utsikt över Storsjön, Frösön och Östersund.

Pris per dygn: 260kr. Om el önskas så tillkommer 60kr. I priset ingår dusch.

Servicebyggnaden
På ovansidan finner Ni reception, kiosk och restaurang med gatukök, det finns även möjlighet att titta på TV. I receptionen hjälper vi Er gärna med information om aktiviteter och sevärdheter. På nedsidan finns dam- och herr toaletter med tvättställ, duschar, handikapptoalett med skötbord. Här finner ni också campingkök och tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, strykbräda och strykjärn. Här hittar Ni också latrintömning och dricksvatten.

Lekplatser
Vi har två lekplatser på området, en i anslutninng till servicebyggnaden och en upp i backen vid stugorna Badstugan, Lillvillan och Utsikten.

Minigolf 9 hål.

Grillplats
Det finns en grillplats med vindskydd nere vid sjön där man kan elda med ved. I övrigt går det bra att grilla på campingtomterna med grillar som står på ben eller dylikt. Var dock observant om det råder eldningsförbud. Det finns även möjlighet att låna grillar från receptionen vid större sällskap. För icke-campinggäster tar vi ut en hyravgift.

Tvättmaskin
Anmälan görs i receptionen. En tvätt: 70kr, torktumlare: 70kr.

Cykelutflykt
Utforska de vackra miljöerna kring Storsjön på cykel, här finns många intressanta utflyktsmål. För tips om semesteraktiviteter, läs mer under sevärt.

Fest/jubileum/konferens
Har du ett jubileum att fira? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har lokaler för det mindre sällskapet men också för större arrangemang. Mer>

Minigolf 9 hål.

 

 

Sandvikens Camping, Sandviken 130, 832 93 FRÖSÖN
Tel: 063-370 08
Epost: info@sandvikenscamping-stugby.com