Konferens/Kick-Off/Fest

Vi erbjuder konferenser, kick-off, planeringsmöte, personal- eller födelsedagsfester i en trivsam och naturskön miljö. Perfekt för er som vill träffas under lite enklare och mer informella förhållanden. Det stora välutrustade köket erbjuder goda möjligheter till matlagning, egna menyförslag eller våra. Vill Ni hellre anlita cateringfirma kan vi hjälpa till att ordna det. Vi har lokaler för det lilla sällskapet men också för större arrangemang.

Som ett komplement till Er konferens eller träff erbjuder vi olika typer av aktiviteter. Exempel på vad som kan anordnas: Pilkastning, boule, vinstjul, bollkastning, tips-promenad, stora gräsytor för spel (fotboll, brännboll el. likn.), fiske från brygga, motionsslinga badminton etc. 

Kontakta oss för förslag och idéer!

 

Lokaler
Sjövillan

Stora restaurangen

Danshallen
Sittande pers.
33 bäddar
Allrum, kök
250

750 (max antal tillåtet i lokal)

 

Cykelutflykt
Utforska de vackra miljöerna kring Storsjön på cykel, här finns många intressanta utflyktsmål. För tips om semesteraktiviteter, läs mer under sevärt.

Fest/jubileum/konferens
Har du ett jubileum att fira? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har lokaler för det mindre sällskapet men också för större arrangemang. Mer>

Minigolf 9 hål.

 

 

Sandvikens Camping, Sandviken 130, 832 93 FRÖSÖN
Tel: 063-370 08
Epost: info@sandvikenscamping-stugby.com