Trivselregler

Hos oss gäller Svenska Campingvärdars fastställda ordningsregler. Anslag finns vid receptionen och vid alla servicehus. Campingplatsens personal äger rätten att avvisa gäst från campingplatsen, som inte följer dessa ordningsregler.

In- och utfart
Ingen fordonstrafik är tillåten på grusplanen vid receptionen. Incheckande campinggäster ombedes därför att parkera på den stora parkeringsplatsen vid infarten. Vänligen respektera detta. 

In- och utcheckning
Incheckning i stugor från 15:00, meddela oss om ni kommer efter kl 18:00. Utcheckning för stugor gäller 12:00, camping 14:00. För gäster som checkar ut efter gällande tider tas en ny dygnsavgift ut.

Grillning
Det är tillåtet att grilla med ved på grillplatsen vid stranden. Grillning i gas/kolgrill på campingtomterna är tillåten med grillar som står på ben eller dylikt. Var observant om det råder eldningsförbud.

Rökning
Rökning är förbjudet i alla våra stugor och servicehus.

Natt ro
Respektera att tystnad ska råda mellan 23.00-07.00. Under denna tid är även motortrafik förbjuden på campingområdet.

Städning av stugor
Vid utcheckning och inlämning av stugnyckel intygar campinggästen att stugan är i gott skick - välstädad och med alla inventarierna på plats. Om så ej är fallet utgår en städdebitering om minst 900:–.

Försäkringar
Gästen ombesörjer själv det skydd han anser erforderligt, såsom ansvar-, olycksfalls-, och resgodsförsäkring.

Campingplatsens ansvar
Campingplatsen är ansvarig för skada som åsamkas gästen genom bevisad vårdslöshet av campingvärden eller av denne anställd personal inom ramen för dennes tjänsteåliggande. Campingplatsen ansvarar ej för skada som drabbat gäst av utomstående eller annan gäst. Ej heller för skada som legat utanför campingplatsens kontroll, t.ex. naturkatastrof.

Cykelutflykt
Utforska de vackra miljöerna kring Storsjön på cykel, här finns många intressanta utflyktsmål. För tips om semesteraktiviteter, läs mer under sevärt.

Fest/jubileum/konferens
Har du ett jubileum att fira? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har lokaler för det mindre sällskapet men också för större arrangemang. Mer>

Minigolf 9 hål.

 

 

Sandvikens Camping, Sandviken 130, 832 93 FRÖSÖN
Tel: 063-370 08
Epost: info@sandvikenscamping-stugby.com