Alla stugorna är utrustade med kokmöjligheter och köksutrustning, täcken och kuddar, samt uteplats med trädgårdsmöbler. Som stuggäst behöver du endast ta med dig sänglinne och handdukar. I stughyran ingår alltid el och värme samt tillgång till gratis dusch. Avstånd till servicebyggnaden ca 70 – 80 m.

Självhushållsstugor

Brunkullan/Gullvivan/Blåsippan/Vitsippan

(5 bäddar)

Fullt utrustade stugor belägna nära huvudbyggnaden/receptionen. Stugorna är vinterbonade.
Vardagsrum med bäddsoffa (2 bäddar), köksbord. Kök med spis, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Sovrum med 3 bäddar varav en våningssäng. Stort badrum med dusch och toalett.
Stugorna är 34 kvm.

Pris: 1200 - 1400 SEK

Campingstugor

Saltkråkan/Blåkråkan/Sillen/Flinta

(3-4 bäddar)

Belägna vid sjön med utsikt över sjön. Stugorna är utrustade med 2 våningssängar och har för övrigt ett pentry med kokplatta och bänkskiva, köksbord, samt uteplats. Det finns även möjlighet att grilla på någon av de intilliggande grillplatserna. Flinta är utrustad enligt ovan men har 3 bäddar varav en våningssäng, där finns också kylskåp. Stugorna är ca 10 kvm.

Pris: 600 - 900 SEK

Övriga stugor

Häbret (7 bäddar)

Ligger fint vid sjön med vacker utsikt mot Östersund, nära till grillplats.
Stort allrum med kök, kylskåp, bäddsoffa, köksbord. Sovloft med 3 sängar (brant trappa). 

Pris: 1000 - 1400 SEK

 

Lillvillan / Utsikten / Badstugan / Skogshyddan

(4 bäddar)

Belägna uppe i backen med fantastisk utsikt mot Storsjön och Östersund. Alla stugorna har tillgång till kylskåp. Stugorna är ca 20-28 kvm.

Utsikten har ett litet sovrum med våningssäng, vardagsrum med köksbord och bäddsoffa samt ett mindre kök.

Lillvillan har sovrum med två sängar samt ett kök/vardagsrum med bäddsoffa.

Badstugan har en mindre köksdel, allrum med två bäddsoffor (2 bäddar) samt ett köksbord. I stugan finns också ett sovloft med 4 bäddar (brant trappa).

Skogshyddan är belägen vid skogsbrynet mot parkeringen. Är utrustad med ett vardagsrum med bäddsoffa, köksbord, ett sovrum med våningssäng samt ett mindre kök, kylskåp finns. 

Pris: 800 - 1200 SEK

Cykelutflykt
Utforska de vackra miljöerna kring Storsjön på cykel, här finns många intressanta utflyktsmål. För tips om semesteraktiviteter, läs mer under sevärt.

Fest/jubileum/konferens
Har du ett jubileum att fira? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har lokaler för det mindre sällskapet men också för större arrangemang. Mer>

Minigolf 9 hål.

 

 

Sandvikens Camping, Sandviken 130, 832 93 FRÖSÖN
Tel: 063-370 08
Epost: info@sandvikenscamping-stugby.com